Hero & Heroin

Berakhirnya......

Assalamualaikum

berakhir apa sebenarnya ni..?? berakhir zaman solo ke.. hahahaha.. belum².. 
berahirnya sebulan kita di bulan januari. cmne kehidupan korang sume selama sebulan ni. 
sedih, gembira, tergedik², tergolek²..huh..mcm² la.

xde nak wat entry panjang² pn, cuma aku nak buat rumusan tentang hari² aku di bulan 1 ni je.


  1. aku banyak gembira.
  2. aku mempunyai perasaan cinta. (4 my family)
  3. murah rezeki.
  4. kesihatan semakin baik.
  5. sibuk ngan kawan².
  6. tidak terlalu poyo + akan bertindak poyo.. hahahahaaa.
korang sume cmne..?

setengah jam lagi kita akan bertemu bulan febuari or 'bulan berkasih sayang'???
mudah²an tidak ada apa yang aku fikirkan. 
Amin..

2 je. 
selamat malam.

Selamat Hari Lahir ♥

happy birthday my dear



sape my dear 2 wei???
suspen gak aku ni. agak² sape r....
kwn aku semata² ja..

hari ni besday dia. 
nama dia Siti Sarah @ Ct Sara

ni khas tuk dia..

sara, slmt hari lahir. 
:: semoga mu di murahkan rezeki
:: di panjangkan usia
:: di permudahkan segala hal
:: sume² yg baik kehendak nya la untuk mu
:: semoga persahabatan kita akan kekal selama²nya
:: sentiasa dirahmati olehNYA. Amin....
:: ni hadiah tuk kamuKAMU yg aku SAYANGI  


 Sara

aku mmg xde ayat yg buat mu terharu pn..hihi..
tp ingat lah, pe² yg terjadi, kita tetap kawan sehingga akhir hayat kita.

Telatah Si Bongsu

Salam  

malam ni aku nak story sal adik bongsu aku ni la. ammar suke sgt bergmbr. pantang jupe hp or kamera. mesti nak amik gmbr. mcm² gaya dia buat. kadang² x larat nak layan karenah dia ni. terlalu aktif sampai kan berat badan 2 x naik². kalo p klinik, selalu kena marah dgn misi sb berat si ammar ni x naik. budak ngah aktif. nak buat cmne kan.

jom berkenal² ngan adik bongsu aku ni.

Ammar..
Muhammad Ammarudin
09 03 09 dia punya besday.
bln 3 ni cukup la 2 tahun.
budak ni nakal sgt² tp selalu buat aku tergelak.
ade je mende dia buat 2, org lain x terfikir akan buat.
layan jela erk ♥


belalang Jr.

baju 2 aku yg belikan sb dia suka sgt kat rabbit

dah penat beraya la ni

penjual karpet kah ?

budak yg konon² nak p skool

si buruk rupa

boooriiiing

baca doa makan dulu

layak x jd model?

x larat dah aku nak upload lagi. kalo terlalu bnyk gmbr dia dari gmbr aku.
seronok ada budak kecik ni.
selalu je nak gelak.
rindu dia kalo tinggal dia lama².

makan²


nampak x pe 2 ..??
hihihi...
udang masak merah..

ni la lauk tuk ngah hari ni.
aku cuma tlg apa yg patut je...
bkn nya x tahu memasak..

walaupun udang masak merah tapi sebenarnya aku x blh nak makan gak.
bukan sebab aku pose tapi sebab aku memang x boleh nak makan.
udang, ketam, sotong..senang citer seafood la..
memang aku alah ngan seafood.
nanti badan² aku akan gatal²

rugi x dapat nak makan kan.
nak wat cmne, aku kena tahan sabar nafsu tuk mkn seafood ni.
bkn x lh mkn lgsg cuma kena mkn ubat la pas2 tp sampai bila nak bergantung ngan ubat je kan.

x tahu nak masak ke?
yela 2 kan..
bukan susah pon.
aku dulu x tahu masak gak.
skrg bkn tahu sgt pon.
x sehebat ma aku lg...

aku makan pe hari ni..
lg hebat la..
gulai daging la..
jgn jeles u..
daa .... 



Aku Boring Yang Teramat Sangat


ok !!
aku x tahu nak mula dari mana. nak citer pe.
mula² aku memang bercadang nak tgk citer khurafat. ok, dh terlambat aku nak tgk kan.. aku tahu tp nak wat cmne, sibuk.
mula² ingat nak p awal la kat MesraMall kat Kertih tapi ma aku cakap bertolak lepas org balik semayang jumaat. jam 2.15 aku bertolak ngan 2 org adik aku.
sampai² MesraMall, citer khurafat dah start. ingat nak beli tiket & trus masuk la tp xde rezeki coz dah sold out.
citer yang aku nak tgk sume lewat petang. nak tgk citer faster xblh gak coz bwk adik yg bawah 18 tahun. satu² citer yg ada pada waktu 2 ialah citer ni.. Haq!!!!!!!

aku was² gak nk tgk sebab nya aku x tahu menahu citer ni berkisar kan pe. last² tgk gak sb adik aku beria² nak tgk. aku kan kakak yg baik hati yg konon² nya ! dlm hati, nasib adik.

aku masuk, citer ni dah start lam 5 minit cm2 kot. 
tgk², x tahu pe² lg..xpe, sabar....
tgk² lam 15 minit, aku x tahu pe²..
blur...!!!!!
lam hati, citer pe ni wei....
last² aku buat 'wayang' sendiri lam kepala otak aku ni...
aku berangan² dow...!!

serius aku x tahu lgsg citer ni berkisar kan pe.
aku terasa sedikit rugi duit beli tiket tgk citer Haq ni.

*gambar x berapa nak clear.

aku x mau citer sal sinopsis dia sb aku x de mood.

kalo korang sume nak tahu citer ni mengenai pe. cmne kisah dia. korang layan HAQ yg ni @pun yg ni HAQ
kalo korang rase nak p tgk, p je..

tapi aku memang x tahu pe² citer ni.
yang aku tahu, aku BORING duk dalam 2 !!!
aku cuma layang masa Ady Putra & Zul Huzaimy ngah lawan.
tapi bukan sebab syok tgk tubuh Ady Putra yg x pakai baju time 2 ok !!!!

♥ chow chin chow ♥

'Thank You'


'Thank You' ni tajuk drama korea yg di siarkan kt TV3 skrg ni. 
genre drama ni; melodrama, romace, comedy.
'Thank You' bersiaran setiap isnin smpai khamis. jam 3 hingga 4 ptg. 
drama ni ada 16 episod.
mmg best citer dia ni. aku x miss lg setakat ni. 
sape² yg tgk drama ni, tahu la ape yg aku mksd kan 2..
drama ni bt aku terharu. tersentuh hati. lh kata feeling habis²an la ni. kata kental, feeling gak ke. pompuan k..lbh² hati yg mudah tersentuh ni.. Cis!! kalo kwn aku tahu ni, mmg dia 'bakar' aku. ok², x yah nk gedik² sgt. 

so, aku kongsi² la ckit sape pelakon & jgk serba sedikit sinopsis drama ni.
moh kite tgk sape teraju drama ni :-

Kim Sung Eun as Suh Eun Hee

Gong Hyo Jin Lee Young Shin

Jang Hyuk as Min Ki Seo

Seo Shin Ae as Lee Bom 

Shin Sung Rok Choi Suk Hyun
 ni antara watak² penting la.

sinopsis drama ni;

Dr. Min Ki Seo dtg ke Blue Island untuk memenuhi hasrat terakhir kekasih nya yg telah meninggal dunia akibat kanser. hasrat kekasihnya adalah meminta Dr. Min Ki Seo pergi mencari seorg ibu tunggal & anak perempuan yg telah dijangkiti HIV & ingin meminta maaf di atas kesalahannya. anak perempuan itu dijangkiti HIV kerana pemindahan darah yg dilakukan oleh kekasih Dr itu. Lee Young Seong seorg ibu tunggal yg memingkul tanggungjawap dengan menjaga datuknya yg menghidap penyakit Alzeimer. Lee Youg Seong tetap merahsiakan penyakit yg dihidapi oleh anaknya itu tetapi menjaga anaknya bagaimana cara untuk menghadapinya. 
Min Ki Seo seorg yg sombong & hidupnya huru-hara selepas kematian kekasihnya itu. tetapi selepas Min Ki Seo berjmpa Lee Young Seong, Min Ki Seo perlahan² melakukan perubahan dgn menjadi seorg yg tenang & jgk mengambil berat.


esk hari khamis kan, aku nak tgu hari isnin mmg aku x sabar² la. pada sape² yg giler kt drama ni, esk kita layan k.
cukup setakat ni. mata dah ngatok. so, pe lg....nak tido la.
selamat malam.

Sakit kah aku ?!

SALAM


malam ni xde pe yg nak di update kan.
simple + ngade²


buat mcm sakit teruk kan. demam je sebenar nya. aku dalam setahun susah nak demam tp bila dh sekali demam, aduii.. seksa.


agak² cmni x muka aku time demam


kesejukan + selsema + batuk


aku mau tido dulu ya..


sblm tido, aku nak BLOGWALKING.
selamat malam

Keterpaksaan !

aku lagi sekali di tag oleh mr zachos. harap² ni yg last aku diTAG dlm mgu ni. bnyk keje tertangguh ni wei. ahahaha... alasan jek 2 sebenarnye.. 

jom jela kita layan pe yg dia nak & ape yg aku nak merapu ni.


NAMA BLOG ANDA...



KENAPA MENGGUNAKAN NAMA INI...

sb ni memang nama aku la tp bkn nama penuh la.


MOTIF BER-BLOG...

mula² saje je nak try bt..last² jd seronok lak...


BLOG PERTAMA YANG ANDA FOLLOW,KENAPA?

ni dia. Suriada Sulung . sebabnya dia kwn aku. my BFF. pah2 aku sedikit jeles ngan blog dia & jgk entry² dia yg menarik 2. hihihi...


TARIKH MENCIPTA BLOG...

December 2010. agak terlewat x ?


ENTRY PERTAMA ANDA....

ni la entry pertama aku. Cinta


BLOG YANG ANDA MEMANG SELALU UPDATE?
 kwn² blogger aku la.. blh kata sume.



DESIGN BLOG ANDA?

sume amik yg tersedia ada.


ISU UTAMA DALAM BLOG ANDA....

peribadi jek.


KALAU ORANG KATA.... wAH, CANTIKNYA BLOG, KAMU....??

cantik ke masalah nye.. kalo ade yg kata cm2, ckp la terima kasih.. 


PERNAH BERJUMPA DENGAN MANA2 BLOGGER?

belum pernah lg tp dlm proses nk jupe la. sb ade sorg blogger tgal kt paka jek.. mu nak join sekali ke nak jupe? klik here... Pn. Zue


TERASA ADDICTED DENGAN BLOGGER? BERAPA KERAP MEMBUAT ENTRY??

blh kira cm2 gak la.. kalo blh nk bt sekerap yg blh tp masa selalu cemburui sy la. al maklum la.. tenaga pengajar kan.. hihihi.

PERNAH COPY IDEA BLOGGER LAIN TAK? APA IDEANYA?
belum pernah. kalo blh, aku x kan bt cm2. org penat buat, kite sesuka hati je nak copy paste. 


LASTLY, SEANDAINYA BLOG ANDA KELUAR TV, ANDA AKAN.....???

kuar tv? bila 2 wei..? hihi... syukur la kalo kuar tv. tp blog aku x glemer pon. sekadar luahan peribadi jek.

tengs tag kt aku. harap berpuas hati la erk.. :)

25 Random Facts About Me Myself and I!

Salam

aku diTAG lg.. huhu.. kali ni oleh Pn. Zue. btw, thanks sb aku diTAG walaupun blh kata ni 1 penyeksaan bt ku la jgk.. hihi.. xde la.. terharu sb org sudi tag kt aku. x sangka la ada jgk org yg sudi mengenali aku yg serba kekurangan ni.

cmne aku nak mulakan ye.. ?? urmmmm.... kena fikirkan jgk ni. ok².. x nak pnjang kan citer lg.

jom kita mula kan misi..

 name erk? eida, ade gak yg pgil aida..ade yg pgil nor. tp x kesah la nak pagil pe2 pon.  janji aku tetap aku  

 17/3 is my besday.. jg²..aku nak tuntuk adiah. ahaha.
aku suke menonton wayang. jln², shopping, melayari internet, kdg² kalo ada masa lapang, aku jogging la. skrg ni stamina dh x sama zaman dolu². 

aku ni org ganu. tp daerah dungun. penah dtg dok? mari la pakat² jln kt ganu ni. 

 aku suka mkn nasi ayam. yummy². sup mmg aku 'hantu' la. sup tulang? sup ayam?  sume jenis sup la. tomyam aku kurang nk mkn la. tp cmne pon, masakan my mom la yg paling terbaik sekali kan. yg paling enak, yg paling lazak yg paling mantop gtu! 
sebenar nya jgk, aku bkn seorg yg memilih mknan, kalo dh lapar 2, ngap jela.

 single  couple. sebab nya, aku nk tumpu pada kerjaya aku dulu. 
aku ni alah pada mknan laut sebenar nya tp kdang² mkn la jgk sb dh teringin sgt. x lh la mkn bnyk². 2 pon kena mkn jarang sekali. sb nnti bdan akan gatal² la. ASAP ROKOK !! jgn hala kn kt aku pliz.
aku sgt² utama kn family aku. family aku adalah nyawa aku. i ❤ my family.
anak sulung dari 6 org adik beradik. 4 pompuan, 2 laki². 
aku ni garang ke? nape ramai yg ckp aku ni garang erk. ntah la. yg pasti aku seorg yg tegas. 
sgt² pantang kalo sape² buat sy menunggu. pliz don't do this 2 me!
senang la plak aku ni mengalir kan air mata walaupun seorg yg tegas. tp bkn lah org marah cket dh nk nagis. x la. kalo aku ternampak or terlihat babak yg menyayat hati aku ni, senang la nak nagis. cover la. walaupun mata merah.
x suka mengemas tapi suka memasak.
my habit .......... suka mandi lama². 
♪ ♫ ♩ ♬ lalalalala ♪ ♫ ♩ ♬
time sedih pe yg aku buat? aku akan drive kete pah2 p pantai sorg². tgk ombak. nk tenangkan fikiran la 2. nasib dungun ni pantai bnyk. 
fanatik ngan cermin mata. ⊙ ☉
ais krim + coklat = giler  
keras kepala & degil itu memang aku.
cintakan kedamaian, x nak gaduh² k. pah2, cukup anti ngan lelaki yg kaki pukul.

pengemar citer genre aksi+kelakar+seram.
aku mahukan seorg kekasih yg simple. x nak sorg yg romantik.
ma & aboh seorg yg sporting tetapi TEGAS !
 aku teringin nak merantau sorg². x kira la kt mana pon. aku suka pada pengalaman.
 jgn x tahu yg aku suka pada lelaki botak. seksi sgt. 
aku sukar nak tido pada waktu siang. mengatok cmne pon, mmg sgt susah nak lelap kan mata ni.
suka mendgr lagu. x kira la lagu pe² pon. janji sedap nk di dgr. 
& yg last sekali  ............................................... 
 aku suka berangan la. lbh² lg sblm tido. 

yes³ ... akhir nya siap jgk aku punya ni .. penat jgk la nk perah otak, ape yg di letak kan kt sini . 
skrg bermula la 25 follower aku yg sgt³ bertuah tuk aku meg'TAG'kan nye.. ahahaha*gelak jahat ni.

jom kita layan sape yg kena : - 


apa kata korg plak yg merana ... hihi. nanti bila dah siap, jgn lupa tgal kan link korang semu kt sini k.. aku pon nak tahu gak .. ok.. selamat memerah otak :)


Stop !!

 Salam 
bnyk sebenar nya aku nak kongsi kan kat korang sume tp terpaksa STOP! ini sebab nya, aku nak kena kuar. ada org ajak kuar kul 5 jap g. so, nak x nak kena la STOP. ada la 2, 3 entry terpaksa aku 'hold' kan dulu. ada saje ganguan bila aku nak siap kan entry² ni. tapi dlm ada gangguan ni, aku bersyukur sb masih ada sudi luang kan masa untuk aku di kala aku ngah sedih mahupun ngah gembira. thanks a lot 2 my friend; KAK GEE. ❤ u.
2 pon aku terpaksa batalkan or kecewa kan kwn² aku yg lain sb nya hal ni la. 2 x kira lg hal semlm. sgt² bz. blh kata x cukup waktu la. tp seronok. kenangan 2. mane blh beli.
k la. aku terpaksa berundur seketika. Inya'Allah malam nanti kita jupe lagi kalo aku x penat.
take care u all.


Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB


Salam semua readers,hari ni aku dh brjaya join satu contest Give Away oleh Cik YanaMIB yg dibuat brsempena Sambutan Hari Lahirnya..Aku tlah ditag oleh Encik EB. Contest dia mudah je. Korang hnya perlu ikot syarat² yg telah ditetapkan. Klaw brmnat sila msuk ke link yanamib.

Dateline dia 31 Jan 2011 ni.So,cepat² la yea.

Peserta yg bertuah akan dpat hadiah dr Cik Yana ni. Hadiah belum diumumkan. Dia sndri pun msih belum fikir apa yg nak diberikan. Yg pasti mgkin lumayan kan?!

Follower aku yg bertuah akan ditag oleh aku ni : JENG JENG JENG!

Dato' oh Dato'

dato' mana plak ni kan. aduii.. bila teringat balik bukan dah naik menyampah tapi nak gelak dow. benda kelakar ni. kena la gelak.


aku baru je balik dari jumpa kwn sekerja masa kt kuantan hari 2. dia dtg ngan kwn dia dari KL. lepak la kat kedai makan pah2 tiba² lak dia bukak citer hal masa kat kuantan hari 2. aku ni x citer pe² lagi dah gelak. mana x nye, korang sume bayang la keje lebih dari 12 sehari tapi gaji x bayar. bukan 2 je, OT pon x masuk sekali..hangin 1 badan la. company punya la cantik+gempak+giler+banggang sekali la. ni sume keje si dato' ni la. dato' ke dia ni?? kesian oow dia buat kat kami lagu ni. ingat kami keje suka² ka? (nak jd org penang jap k)


dato' ni masalah dia x tahu la pe dia. serba serbi nak cepat. selagi keje x siap, selagi 2 la x blh balik. dia nak suruh kita keje mcm xde hari esok 2. sepanjang aku keje kat kuantan hari 2, berapa jam je aku tido. berat badan jgn kira r. mmg turun medadak la. time lunch ngah hari 2, aku tido. x de masa la nak makan² ni. sgt² ngatok.


balik soal lepak ngan kwn aku td ok. kwn aku ni mana dia fie. lepak² pah2 duk mengukit la sal dato' ni. dato' ni buat bisnes untung juta² tapi yg menjadi masalah nya, awat dia liat sgt nak bayar kami punya gaji r? pening kalo dok fikir sal ni.  sampai sekarang bila sume kwn² aku berhenti dari company 2, x selesai lagi soal gaji. aku pon sama & aku rasa x kan dapat punya balance gaji kitaorg. mmg nak menangis kalo ingat balik tapi td kami citer, kami gelak². x sedih dah. tapi ape yg dato' buat kat kami. mmg kami x halal dato'. serius kami cakap. bukan sorg dua dato' duk wat kami lagu  ni. lebih dari 20 org dato' x bayar gaji. dato' x fikir anak bini pekerja kot. masa mula² dato' nak amik pekerja, manis ja dato' duk bagi ayat kan. 


company ni melayu ok. bos melayu. kakitangan ja 1Malaysia..
melayu hancurkan anak melayu sendiri. bila kami sume buat aduan kat pejabat buruh, dato' x pernah nak datang setlle. surat saman jgn cakap la tapi dato' still buat x taw.


bila kami sume berhenti, dato' ingat kami x blh nak cari makan ka? dato' ingat kami kelapaq sgt ka nak keje kat company dato' 2? jgn nak mimpi la dato'. 


dato' ingat kami x taw ka yg company dato' kat kuantan 2 dah nak mampus!! 2 la, dato' makan duit haram lg.
xde sape nak keje semata² nak suka². kami sume nak cari sesuap nasi yg nk di isi dalam perut anak bini kami. 2 la antara luahan pekerja² yg teraniaya. aku yg masa 2 keje bahagian HR pon rase terharu tp x dpt nak buat pe² pon.


inyaallah ape yg kami doa selama ni, akan termakbul.

Aku Pentingkan Diri Sendiri

teruk nya tajuk entri ni kan. nak buat cmne lagi. terpaksa ! 

mana lagu penting? buat keputusan demi kebaikan diri sendiri @ buat keputusan demi menjaga hati kawan.

aku pon ada hati jgk kan. aku pon pon ada perasaan gak kan, so nape perlu takut. buntu kalo memikirkan soal kawan ni. diri sendiri pon kena utama kan jgk. aku x tahu nape, sejak dua mejak ni aku selalu buat keputusan demi kebaikan aku je tanpa memikirkan kesan di belakang hari. aku ikut kata hati aku. selama ni x pernah lagi hati aku bohong tapi 2 mgkn hanya kebetulan saje. teruk la aku kalo sume hati aku nak kena jaga. aku bukan baik sangat nak buat sume 2. kadang² mari angin x betol aku ni, masa 2 baru korang nak rase menyampah dengan aku sedangkan aku dah bagitahu awal². nak salah kan sape plak pas2? 
selama ni aku berdiam diri bukan bermakna aku suke dengan apa yang berlaku, cuma aku x nak benda ni berlanjutan. kawan, kau pon harus fahami aku jgk. bukan kawan semata² kawan. walaupun dah kenal bertahun², belum tentu menjamin yang kawan betul² kenal kawan kan.

aku luah ketidakpuasanhati aku terhadap sesetengah kawan aku. aku dah terang apa yang aku mahu tapi kau tetap marah & tuduh aku. xpe, aku bagi masa kat kau kawan.

aku dah penat berfikir soal ni..nak tido.
nite u all 

Today is sunday

hai3...ape citer ni bro??
wah, ganas nye...ahaha...

xpela lupakan yang 2 k..hihi
hari ni banyak benda berlaku.
First, ade orang meninggal. kenalan mak aku. pergi la pagi 2 tapi last2 terpaksa balik sebabnya jenazah tak sampai umah lagi.
pah2, pergi pasar nak beli bahan2 nak masak la..barang2 basah yang beli nya..
yang ni kejadian yang x tahu nak cakap cmne..happy + sedih.
happy sebab nya dapat tengok muka dia yang dah lama x tengok..rindu sangat2... 
sedih lak sebab nye hanya boleh tengok dari jauh jela..x dapat ditegur mahu pun senyum :(

lagi2??
ade lagi...
terjumpa kawan lama..seronok la jgk. nanti dia ajak lepak sekali... no hal... :)
pah2 kan, kak gee. kak gee ni kawan aku mase aku kerja sekali ngan dia...memang sangat2 baik kak gee ni...walaupun berbeza umur tapi macam sama umur je..x la tua kak gee ni.muda lg..single & cantik gitu..kak gee ade post wall kat aku & dia cakap dah lama x buat plan jahat..hihi...jahat la sgt kan..x la, dia cuma cakap dah lama x kuar lepak cam dulu2 lg..dulu pantang abih kerja je, p pantai, p makan, piiweet..ahaha..piiweet plak.
petang plak..p amik adik sekolah sebab adik ade kelas kafa. balik2 sepupu lak ajak p jogging. join, mane leh x join..sekarang dah susah nak p jogging..kalo time cuti sekolah 2 selalu la gak p ramai2 ngan adik2 pah2 ngan sepupu.best..

sampai saat ni, saya nak sudahkan saya punya ayat2 merapu di hari ahad ni :)
saya mahu tumpu pada cerita Merlin...x pernah miss lagi.

kita jumpa esok ok teman blog ku.
salam & selamat berdreaming ;)

Aaaarrrggggghhhhh !!!!

keBUHSANan melanda !
nak kuar malas lak..lgpon dh lewat.
nak on9, line punyer la slow tahap gaban.
nak layan lagu, radio lam bilik rosak.
nak tgk tv, xde pon citer yg menarik minat.


so, tido jela erk..
jupe esk la plak tgk cmne okiey :)


selamat malam sayang ku ... *faizal tahir punyer lagu ok *wink
salam, adios, peace no war & zzzzzZZZZ 


line memang bersubahat ngan siput mlm niiiii !!!!!
ggggrrrrrr ....

mohon keMAAFan

P/S : My Follower 


FIRST


nak mintak maaf kat sume follower aku sebab nya aku agak lambat follow korg. 
ni pon masih ade yang aku x follow korg balik kan.
sori k 
lgpon aku bukan follow saje2..
nak abihkan org pnya "tajuk" yg menarik ni amik masa bt sy
sy akan follow korg balik. 2 janji sy cuma amik masa.


SECOND

yg ni plak tuk follower sy gak..
jutaan terima kasih sb sudi jd pengikut2 sy ni..hihi..mcm artis jek!
sudi2 kan lah jd belog sy ni 'mangsa' korg k.

2 je bt masa ni..
tata
titi
tutu