Hero & Heroin

25 Random Facts About Me Myself and I!

Salam

aku diTAG lg.. huhu.. kali ni oleh Pn. Zue. btw, thanks sb aku diTAG walaupun blh kata ni 1 penyeksaan bt ku la jgk.. hihi.. xde la.. terharu sb org sudi tag kt aku. x sangka la ada jgk org yg sudi mengenali aku yg serba kekurangan ni.

cmne aku nak mulakan ye.. ?? urmmmm.... kena fikirkan jgk ni. ok².. x nak pnjang kan citer lg.

jom kita mula kan misi..

 name erk? eida, ade gak yg pgil aida..ade yg pgil nor. tp x kesah la nak pagil pe2 pon.  janji aku tetap aku  

 17/3 is my besday.. jg²..aku nak tuntuk adiah. ahaha.
aku suke menonton wayang. jln², shopping, melayari internet, kdg² kalo ada masa lapang, aku jogging la. skrg ni stamina dh x sama zaman dolu². 

aku ni org ganu. tp daerah dungun. penah dtg dok? mari la pakat² jln kt ganu ni. 

 aku suka mkn nasi ayam. yummy². sup mmg aku 'hantu' la. sup tulang? sup ayam?  sume jenis sup la. tomyam aku kurang nk mkn la. tp cmne pon, masakan my mom la yg paling terbaik sekali kan. yg paling enak, yg paling lazak yg paling mantop gtu! 
sebenar nya jgk, aku bkn seorg yg memilih mknan, kalo dh lapar 2, ngap jela.

 single  couple. sebab nya, aku nk tumpu pada kerjaya aku dulu. 
aku ni alah pada mknan laut sebenar nya tp kdang² mkn la jgk sb dh teringin sgt. x lh la mkn bnyk². 2 pon kena mkn jarang sekali. sb nnti bdan akan gatal² la. ASAP ROKOK !! jgn hala kn kt aku pliz.
aku sgt² utama kn family aku. family aku adalah nyawa aku. i ❤ my family.
anak sulung dari 6 org adik beradik. 4 pompuan, 2 laki². 
aku ni garang ke? nape ramai yg ckp aku ni garang erk. ntah la. yg pasti aku seorg yg tegas. 
sgt² pantang kalo sape² buat sy menunggu. pliz don't do this 2 me!
senang la plak aku ni mengalir kan air mata walaupun seorg yg tegas. tp bkn lah org marah cket dh nk nagis. x la. kalo aku ternampak or terlihat babak yg menyayat hati aku ni, senang la nak nagis. cover la. walaupun mata merah.
x suka mengemas tapi suka memasak.
my habit .......... suka mandi lama². 
♪ ♫ ♩ ♬ lalalalala ♪ ♫ ♩ ♬
time sedih pe yg aku buat? aku akan drive kete pah2 p pantai sorg². tgk ombak. nk tenangkan fikiran la 2. nasib dungun ni pantai bnyk. 
fanatik ngan cermin mata. ⊙ ☉
ais krim + coklat = giler  
keras kepala & degil itu memang aku.
cintakan kedamaian, x nak gaduh² k. pah2, cukup anti ngan lelaki yg kaki pukul.

pengemar citer genre aksi+kelakar+seram.
aku mahukan seorg kekasih yg simple. x nak sorg yg romantik.
ma & aboh seorg yg sporting tetapi TEGAS !
 aku teringin nak merantau sorg². x kira la kt mana pon. aku suka pada pengalaman.
 jgn x tahu yg aku suka pada lelaki botak. seksi sgt. 
aku sukar nak tido pada waktu siang. mengatok cmne pon, mmg sgt susah nak lelap kan mata ni.
suka mendgr lagu. x kira la lagu pe² pon. janji sedap nk di dgr. 
& yg last sekali  ............................................... 
 aku suka berangan la. lbh² lg sblm tido. 

yes³ ... akhir nya siap jgk aku punya ni .. penat jgk la nk perah otak, ape yg di letak kan kt sini . 
skrg bermula la 25 follower aku yg sgt³ bertuah tuk aku meg'TAG'kan nye.. ahahaha*gelak jahat ni.

jom kita layan sape yg kena : - 


apa kata korg plak yg merana ... hihi. nanti bila dah siap, jgn lupa tgal kan link korang semu kt sini k.. aku pon nak tahu gak .. ok.. selamat memerah otak :)


17 comments:

z.u.n.a.i.d.a said...

wah dah siap ee..congrat wlpn sengsara seketika kan, tapi berbaloi kot..;-p

so slmat berkenalan yea, org dungun penyer, zue dok paka jer,..nti leh la jmpa pekena kopok leko kat pata dungun..

so aida kije kat dungun gok ker...

suka ada lagu maher zain..

cikblurr said...

thankz ye megetag..t da masa sya wat ek..bizi kit sekarang.. :)

R.R said...

Suka memangis walaupun tegas. Tu bukan saja random. Malah confuse. hehehehee

zachosmee said...

http://zachosmee.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html dah siap!!! hahahaha.. tunggu TAG untuk kamooooo yer!!!

Nismo BluebirD said...

hahahha...jujur sgt nih...^^
dungun mane ade banyak pantai,tapi pantai terpanjang dekat asia tenggara...^^(dari mana fakta la ambik nih..)kikiki

Aida Radzi said...

ahaha...bnyak la 2...

cikblurr said...

dah siap..jemput2 la baca yer..
http://kisahkuygbenar.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

gaung said...

kami pom org terengganu..yeeha...kuala berang tempt asal kami.tahu?

ENTRY TERBARU: bloggers Xjual produk skali pn, income masyuk

oshin said...

huhu tag for ur tag . dah penah kena dah . hehe ;)

Aida Radzi said...

gaung : kenal la...

oshin : hihi :)

gaung said...

ini dia..kami buat ning.. peluh jeruk badang mikir nak tulis napa. brapa bintang agok agok nok wi?

ENTRY TERBARU: 25 Random Facts About Me Myself and I !

Aida Radzi said...

hihi..tengs...agok cepat ye...sy amik masa 3 ari nok ke siap...ahaha

iniialahaku said...

cik ke madam aida ni??hehe..ceq dah buatla..jap ea kasi link...

http://sayaialahsaya.blogspot.com/2010/12/aku-dipaksa-menjawab.html

tengs sbb sudi tag kita ni ha

aRaN said...

tq 4 da tag :)

aniz said...

thanks aida coz menyebarkan penyeksaan ini..hehe tapi tetap akan bertabah menyiapkannya..thank u.. =)

Aida Radzi said...

wah....korg sume mmg sporting la...

suke la cmni.... :)
terima kasih gak sb sudi menjadi mangsa tag sy ni....

buat, jgn x buat. hihihi

EB said...

Assalamualaikum..
Rupanya Aida org yg tag eb tu..
Eb tlupa da..
Haa ni eb da bt..
Nnti baca la kat blog eb ek..
sorry tau eb tlupa aida..
http://mohdasynor.blogspot.com/2011/02/to-y-z-about-me.html