Hero & Heroin

Gara² Selamat Hari Jumaat....

semua nya gara² menyapa seorang blogger yang merendah diri & jgk fufuler 2..
x tahu ke sape..kesian la kt ampa.. ni la Abg Ben.

mula² aku komen sini Sahabat Blogger. just cakap "selamat hari jumaat abg ben".




last² aku tgk ada 2 friend requests. sorg kwn dari Sahabat Blogger gak. pah2 sorg lagi 
Ben Ashaari..
biar betolllll??? tapi rupa²nya betol la.

aku post kat FB abg ben nak kata tengs sb sudi nak add aku ni.
ingatkan abg ben nak 'LIKE' je.
last² komen gak..
yahhhhhooooooooo
suke nya aku !!

korg sume jgn jeles yg abg ben add aku...
pe² pon thanks kat abg ben sekali lagi.

8 comments:

paan said...

wah , bukan men appy lagi.hahaha.

nak check gak la.. dah add ke belum abg ben nie..

Along Usop said...

heheh.. haritu abg eqbalzack add along.. =P

Aida Radzi said...

@paan : hahaha...check, jgn x check

Aida Radzi said...

@along : wah... hebat gak 2... hihi... abg eqbalzack x add pon ida. abg eqbalzack cuma follow ida nya blog je tp suke gak.. :)

Hafriz el-Muhammady said...

mncari2 otai blogger...hik2

Aida Radzi said...

@hafriz : abg ben ada..

al_hakim said...

lepas ni sy pulak add ye..jgn terkejut..hukhuk

Aida Radzi said...

@hakim : :) x terkejut punya...