Hero & Heroin

Anok Beranok Che Esoh

Assalamualaikum

gambar² ni aku ambik dari blog sepupu aku. aku copy & paste je la.. hahaha...
seronok kalo dapat berkumpul ramai².

Anok Beranok Che Esoh ni sebenarnya ahli keluarga aku la.
Che Esoh 2 nama nenek aku.
kat FB, kitaorang ada group "Anok Beranok Che Esoh".
orang lain tak boleh nak masuk.
tengok pon tak boleh, apatah lagi nak skodeng. hahaha

ni gambar toki & tok wan aku. toki aku dah lama meninggal masa aku kecik lagi.

ni ketika kenduri kat rumah aku 25hb 2. aku ketika ni ngah demam tapi bergambar tetap senyum ;)

seronok sangat tapi kalo semua anak beranak berkumpul, haru di buatnya.


Anok Beranok Che Esoh.
Ni semua keluarga asas aku. Ramai lagi sbnarnya. tetapi semua sibuk dgn kerjaya masing2. Gambar ni diambil semasa sambutan hari jadi anak-anak Che Lah pada 25 Feb 2011. Klaw boleh brhimpun lah lagi terutamanya raya nanti.

To Eida Aida (sepupu aku) : Esok along dh kena gi Port Dickson kerja imigresen. Keep safe. Jalan lek lok. Jaga diri baik-baik. Moga berjaya disana :)


kredit > my kazen

1 comment:

Miss Tatie said...

meh join contest ini dan menangi hadiah2 menarik seperti :

Hadiah Utama
-wang tunai bernilai rm250
-2 keping tiket wayang di Cathay Cineplexes Platinum Movie Suite
-1 hadiah misteri

Hadiah Tempat Kedua
- sepasang kasut dari HEY GILFRIENDS
- sehelai baju dari MNG
- Wang Tunai rm50

dan
5x hadiah saguhati misteri

semuanya di :

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html