Hero & Heroin

mohon keMAAFan

P/S : My Follower 


FIRST


nak mintak maaf kat sume follower aku sebab nya aku agak lambat follow korg. 
ni pon masih ade yang aku x follow korg balik kan.
sori k 
lgpon aku bukan follow saje2..
nak abihkan org pnya "tajuk" yg menarik ni amik masa bt sy
sy akan follow korg balik. 2 janji sy cuma amik masa.


SECOND

yg ni plak tuk follower sy gak..
jutaan terima kasih sb sudi jd pengikut2 sy ni..hihi..mcm artis jek!
sudi2 kan lah jd belog sy ni 'mangsa' korg k.

2 je bt masa ni..
tata
titi
tutu

3 comments:

Ima said...

Kenapa tukar url blog tak bagi tau? hahahahhaa

Aida Radzi said...

alamak..sori..lupa nak bgtau..sori erk

R.R said...

Takpa, nak tukar kat sidebar. patutla click2 tak dapat. hahahhhaa