Hero & Heroin

Waaachaaa Mohd Sabree Nur Al Iman Zachos !!!

 1. Zaman sekolah, subject apa korang selalu  ponteng? Kenapa?

  • Masa form 2 or 3, x ingat dh. Ponteng subjek SENI LUKISAN. Haha nk suke mase ni. Sume kantoi. Masa ni ramai yg kena. Ayue pon ada sama. Sb SENI LUKISAN ni je, siap kena kaunseling lg sampai seminggu. Bukan ape, x minat la lukis2 ni. Sy x kreatif la. Kalo sy lukis gambar org mmg jd tp ORANG LIDI !!!
 2. Cikgu yang korang paling anti? Kenapa?
  • Cikgu Hanim. Form 1 ngan 2 kan kelas petang. So, Cikgu Hanim cikgu disiplin. Hanim mulut itik 2 la. 2 ramai yg panggil & sy dgr pelajar senior yg panggil dlu k. Ingat lagi, dia mengajar subjek sejarah ketika 2. Kesemua pelajar perempuan dia tarik tudung. Sb nya?? Sb nya, tudung x kemas, dia nk tudung kena lipat bulat2 pah2 kena letak jarum peniti kt tepi 2. Mmg ANTI !!!!!!
 3. Saat diambang kemarahan kamu akan ___________??
  • Jgn cuba menjolok sarang tebuan. Skrg ngah belajar mengawal kemarahan agar tdk melampaui batas. Sekali marah, mmg akan hilang akal dow.
 4. Pernah kencing malam??? Last sekali bila??
  • Pernah la. Tp bukan kencing atas katil. Kencing kt tmpt sepatutnya la. Semlm ade kencing. Musim ujan ni kan. Sejuk .. X tahan :-)
 5. Couple kamu yang paling ROMANTIK, sebutkan nama.
  • X yoh romantik2 sgt ah. Dk minat. Nk romantik, tgu pah kawen. Masa 2 baru blh kate romantik ke dk. Kalo time couple mmg sume kate ROMANTIK. 
 6. 5 fakta pelik tapi benar tentang diri kamu yang orang lain belum ketahui.
  • Seorg pendiam.
  • Penuh ngan rahsia.
  • Sukar tido waktu siang.
  • Makan pe je walaupun x suke asal perot kenyang (*_^)
  • Suke tgk pada keseksian walaupun lelaki 2 botak (botak 2 kan seksi; Vin Diesel ;-)
     ( tlg jgn percaye. malu siot )

 7. Kentut di khalayak ramai? Pernah buat? Dimana?
  • Eerr...eerr..pernah buat ke x ni. Sy fikir dulu k. Kalo sy ingat, sy akan bg jawapan. (urm..!!sambil garu2 dagu memikirkan nya)
 8. Andai diberi peluang putarkan masa ke zaman lama. Anda akan ______?
  • Andai dpt sy putar semula msa ketika itu, akan sy ............. (ia privacy bt sy. sori fren :-(
 9. Lagu lama yang masih menjadi kegilaan dirimu sampai sekarang?
  • Pasti by MEGA
  • Pertama & terakhir by GET
  • Mutiara by MUTIARA
  • Harum subur di hati by BPR
  • Seribu kali sayang by IKLIM
  • 2 muka surat x abih lg kalo senaraikan ni by MISS EIDA AIDA *wink !!
 10. Anda pernah menjadi Secret Admire kepada siapa / kenapa?
  • Pernah3 !! hihihi. Kt sekolah dulu. Skrg pon masih admire kt dia tp sy x kan gtau. serius xkn gtau. Kwn2 rapat pon x tahu sape. (sambil senyum sambil taip) tlg jgn paksa sy. hahahaha.
 11. Anda ingin membuang air besar tapi tiada tandas anda akan _________?
  • Berlari seberapa pantas sehingga sampai ke destinasi yg nk di tuju. Kalo x sempat alamak nya terburai la KO kt situ.
 12. Bangsa jadi Anak Ganu? Kenapa? Ayat Terengganu paling pemes??
  • Bangsa or bangga ??? Hehe. Bangga siot. Bangga sebangga bangga nya.
  • Bahase Terengganu bahase ke-2 dlm Dunia slpas bahase Arab by USTAZ AZHAR :-)
  • Terengganu ramai pakwe2 yg hensem2.
  • Org Terengganu dk gong nk ckp2 Kiiiiiiiiiii LLLLLLLLL
  • Berat nanang
  • pemes mu kerek2
  • Koya apah
  • Sakit tayar ngoh
  • Beng tebeng main ah
  • Brape puluh ayat mu nk aku kabo ni eh. Nk aku wt karangan ke gane.. hehehe (terOVER suda)

Terima kasih atas soklan2 ni. Jika ada salah silap, minta maaf. 
sy enjoy ngan soklan ni & sy enjoy menjwp nya .

~END~

2 comments:

zachosmee said...

hahahahahaha.... sioooot je jawapan... tapi aku dop ingt dah cikgu hanim tu hok aner se... mgkn xngajor kelas aku kowt.... Neway tq kerana menjawab eida!!! BFF!!! Wachaaaaaaaaaa!! :P

NorAida Radzi said...

ahahaha...sama2 diterima.
adios !