Hero & Heroin

Miss NorAida Radzi VS Mr. Muhd Fadil

ini sume pasal blog http://jejariruncing.blogspot.com aku telah hangat bergaduh ngan Mr yg good2 itu. 


hahaha..bukan gaduh la..cuma bercerita soal pemain bola sepak ngan awek dia la. kisah dia begini..pada 1 hari..cewah, 

* perbualan melalui chat di FB ( :-)
perbualan per1
aku : aku ngah baca blog gf KFCM.
Padil : jatuh hati dh la 2.
aku : blog awek dia la..
padil : mana2..aku nk gok.
aku : tadi kata aku..skr mu pon nk jatuh hati gok.
padil : bg la cepat.
aku : ok2..tgu jap. copy & paste link 2 bg sama itu budak la.

perbualan ke2
padil : sweet la blog dia. napok simple tp penuh ngan kata2. 
aku : tahu xpe. jatuh hati dh ke.
padil : ni mu pnya pasal la ni.
aku : 2 la..baru mu tahu.syok kan baca.
padil : jgn ganggu aku.aku nk beri perhatian kt jari runcing ni.
aku : amboi2.. halau aku..xpe2.. (*lam ati nyesal kenalkan kt mamat ni)

ini antara komen2 yg berlaku sebentar td.
P/S : Mr good2 jangan la kamu marah pada ku ..





http://www.facebook.com/muhdfadil.abdul/posts/176623122370626?
ref=notif&notif_t=feed_comment_reply

http://www.facebook.com/muhdfadil.abdul/posts/171835636185543?ref=notif&notif_t=feed_comment_reply

tapi kerana aku memperkenalkan blog jari runcing pada Mr good2 ni, aku akan mendapat habuan PROSPERITY BURGER sama MCFLURRY OREO kan????? 
Mr good2 ni dh sabar nk tunggu PART 5 dari Miss jejariruncing ni. bkn dia saje.aku pon sama la..nanti marah plak mr good2 kalo nama aku x naik. mr good2 boleh tarik aku punya markah kalo aku x backup dia..
psstttt ... Mr good2@Muhd Fadil telah mengalami keJELESan yang amat parah 2. apa mau buat, melepas suda..dia pon ada hati jgk.


kalo dia baca ni mesti dia akan bikin BLOG KHAS tuk aku ni..tuk mengHARGAI aku la 2.aku kan bagus..hakhak..right Mr Muhd Fadil.

4 comments:

Pac said...

aku tak brapa suka dengan blog gf Fahmi tu. Tak tau kenapa ia begitu annoying. Hahahaha. Kalau lelaki suka baca blog dia, aku agak surprise jugak. hahaha Lelaki kat atas nih mesti romantik kan?

NorAida Radzi said...

aku pon x tahu dia romantik ke x..dia kwn aku.dia romantik ke x, aku xnak amik tahu sb aku dh dpt habuan prosperity burger aku yg dia jnjikan..kalo dh tertarik ngan excited sgt 2 agak nya romantik la 2 kan..hakhak

Pac said...

Hehehe yela tuh. mesti romantik punya. hahhaha

NorAida Radzi said...

nnti aku tnye kt dia ni romantik ke x.tp msti x ngaku.sure pnya.